Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogy segíthet számodra az életmódváltó program?

Hogy segíthet számodra az életmódváltó program?

Egyedül már többször feladtad az életmódváltást? Az év végi fogadalmat, hogy diétázni fogsz, már pár héttel a kezdés után kudarcba fulladt?  Elkezdnéd, de azt sem tudod, hogy állj neki?  Tudjuk milyen nehéz egyedül életmódváltásba kezdeni, számos kérdés merülhet fel benned az elején. Ebben szeretnénk segíteni. Mit tudsz tenni, hogy sikeres legyen a diéta, és hogyan tudunk ebben támogatni?

„Róma se épült fel egy nap alatt!”

Az évekig tartó nem megfelelő táplálkozást és mozgásszegény életmódot nem tudjuk egy nap, vagy egy hét alatt megváltoztatni. Az a 8-10-20 kg plusz is egy hosszú, nem megfelelő étkezés következménye. Legyél tisztába azzal az elején, hogy ez egy folyamat, és rendszeres odafigyelést igénylő út lesz. Sokszor esünk abba a csapdába, hogy diétába kezdünk, és minden egyes nap mérlegre állunk, nézegetjük magunkat a tükörben, majd, amikor 5-6 nap elteltével még mindig rajtunk a túlsúlyunk jelentős része, elkeseredünk és visszaállunk a helytelen táplálkozásra. 

Villámdiétákkal nem fogsz tudni tartós eredményt elérni! 

A fogyás titka a tudatosan felépített edzésterv, és a minőségi táplálkozás kombinációja. Ezek elengedhetetlen alappillérek annak érdekében, hogy elérd vagy megtartsd a kívánt testsúlyt. Ráadásul bizonyos kiegészítőkkel rá is segíthetsz a fogyásra, amikor lassú anyagcsere miatt az nem indul be. Tudatosítsd magadban, hogy minden nap tenned kell azért, hogy tartós és látható eredményt érhess el. Ahogy mondani szokták: 4 hét, hogy te meglásd a változás első jeleit, 8 hét, amíg a barátaid és a családod észreveszik, és 12 hét, mire mindenki felfigyel rá. Légy kitartó!

Ebben segíthet számodra a KILÓK HARCA program, amelyben a kiegészítő termékeket is úgy válogattuk össze, hogy az a legjobb időben a legjobbat tudja neked nyújtani, mindig azt, amire épp szükséged van. Mi nem csak megterveztük a számodra tökéletes életmódváltó programot, hanem végig is kísérünk rajta. Egy támogató közösség része lehetsz, akik ott lesznek melletted, amikor úgy érzed, hogy feladnád! 

Ajánlom Neked a Kilók Harca programot, ha

✓ egy intenzív és átfogó programot szeretnél finom és változatos ételekkel, látványos eredményekkel.

✓ egyszerű, mégis hatékony megoldásra vágysz.

✓ tartós fogyásban gondolkozol. A program egy életen át fenntartható életmódot segít kialakítani.

Keresés