Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Életmódváltás férfiaknak (koffeinmentes)

Hatékonyan, gyorsan, mégis lépésről lépésre eltüntetni a felesleges kilókat? Bizony, tényleg lehetséges!!! Készülj a valódi változásra Kollár Brigitta táplálkozás tanácsadó programjával és a Kolly Fitness termékek segítségével, hogy 4 hét múlva közelebb legyél az álmodhoz, mint valaha! A Kolly Fitness étrend-kiegészítői rendkívül erős hatóanyag-kombinációik révén maximális segítséget nyújtanak a megálmodott célod elérésében! Gyere, kezdjük el együtt!

A csomag tartalma

KILÓK HARCA FÉRFI PROGRAM I. (koffeinmentes)

+
Ízesítés:
+
Ízesítés:
+
+
Minta:
Összesen: 34.950 Ft
helyett 25.960 Ft
Kedvezmény: 26%
A csomag leírása

Nem fogsz tartós eredményt elérni koplalással, csodát ígérő villámdiétákkal! A fogyás titka a tudatosan felépített edzésterv, és a minőségi táplálkozás. Ezen alappillérek hiányában sosem fogjuk elérni vagy éppen megtartani a kívánt testsúlyt, ám bizonyos kiegészítőkkel rásegíthetünk a fogyásra, főleg ha a lassú anyagcsere miatt az nem indul be. Ebben komplexen segít a KILÓK HARCA program, amelyben a kiegészítő termékeket is úgy válogattuk össze, hogy az a legjobb időben a legjobbat tudja neked nyújtani és kihozni belőled.

 

Mi nem csak megterveztük a számodra tökéletes életmódváltó programot, hanem végig is kísérünk rajta! Soha nem maradsz egyedül, hiszen Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportja áll majd mögötted nap, mint nap, ahova ITT csatlakozhatsz.

 

A program nem csupán mintaétrendet tartalmaz! A KILÓK HARCA nem csupán egy snassz mintaétrend, amit bárhol utánad hajítanak! A program megtanítja Neked az életmódváltás lépéseit. Segít kialakítani a helyes táplálkozást, megismerteti veled a testmozgás szeretetét, más szavakkal: egy életre szóló egészségmegőrző hozzáállást sajátítasz el. A helytelen táplálkozási és életmódbeli szokásaid elhagyására sarkall, és rengeteg tanáccsal valamint recepttel is gazdagodsz a program végére, melyeket egyszerűen és költséghatékonyan bevezethetsz a mindennapjaidba.

 

Mit rejt a 112 oldalas KILÓK HARCA Férfiaknak 1-4. HÉT KÖNYVE?

  • Bevásárlólistát a programhoz
  • 28 napra megadott mintaétrendet, amellyel 4 hét alatt akár 3-6 kg-ot is fogyhatsz egészségesen.
  • Otthoni hatékony edzéstervet, amely alkalmanként csak 30 percet vesz igénybe.
  • Könnyedén elkészíthető, teljes értékű, energiát adó ételeket/desszerteket.
  • Fejlődési táblázatokat
  •  Motivációt

 

  

 

KOFFEINMENTES
KOFFEINES

Keresés