Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

Magánszemélyként is nagyon fontosnak tartom a jótékonykodást, ezért arra gondoltam, kössük össze a kellemest a hasznossal és most vásárlóimat is bevonom egy jótékonysági kampányba.
2021-ben piacra dobtam egy kifejezetten nőknek kifejlesztett, nagyszerű komplex vitamin készítményt, amely kitűnő választás, ha extra odafigyelést és törődést szeretnél adni a hajadnak, bőrödnek és körmeidnek. Ez a vitamin-összeállítás a DIVA BOX nevet viseli és a legjobb, hogy minden megvásárolt Diva Box árából 300 Ft-ot a menhelyi kutyák megsegítésére fordítunk.

A kampány időtartama:
2021.05.05 - 2022.02.28

Az állatmenhelyeknek a mostani időszakban jobban elkél a segítség, mint valaha!
A vírushelyzet következtében érthető módon mindenki próbálja csökkenteni a kiadásait, de ez sajnos azt is jelentette, hogy kevesebb adomány érkezik a különböző alapítványokhoz.  
Kampányunkkal szeretnénk segíteni az anyagi bizonytalanságon, amely az alapítványok végét jelentheti.

 

Jelenlegi kampányban a KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY mellett döntöttünk!
A szervezet a legesélytelenebb kutyákon segít. Gerinctörött, lebénult, balesetet szenvedett vagy olyan árva kutyáknak, akiknek ők jelentik az utolsó esélyt az ÉLETHEZ. Alapítvány nem csak menti az árva kutyákat, hanem kommunikációval, videókkal segíti önkéntes állatvédők munkáját, hívja fel a figyelmet az állatokkal történő etikus bánásmód fontosságára, küzd az állatkínzások ellen.

 

Bővebben az alapítványról ITT olvashatsz:
http://wegera.hu/

 


Szeretnénk elérni 2022 tavaszára az 1.000.000 Ft-os adomány összeget, amelyet utána az alapítvány elnökének adunk át. Ehhez 3334 darab vitamin eladására van szükség. Kérjük támogasd a vásárlásoddal az alapítvány munkáját! A DIVA BOX dobozokon egy támogatói matricával is jelezzük vásárlóink felé, hogy kifejezzük hálánkat, amiért vásárlásukkal támogattak minket és célkitűzést is!

Támogasd Te is kampányunkat és ezzel a KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNYT!
Válassz tudatosan vitamint és tegyél magadért és egy jó célért!
Segítsük együtt az árva kutyák megmentését! 

Rendezés: