Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az egészség mindenkié

VIP tagság VIp tagság

 

Kedves Vásárlóim!

Kollár Brigitta vagyok, a Kolly Fitness étrend-kiegészítő márka megálmodója.

Étrend-kiegészítőim mindegyikét szívvel-lélekkel állítottuk össze, azért, hogy fogyasztásukkal egyszerűbbé, és bárki számára elérhetővé tegyük azokat a fontos vitaminokat és tápanyagokat, amelyek hozzájárulnak egy fitt és vitális életformához.

A Fitten egész évben Kolly-val zárt Facebook csoportom mostanra több mint 120.000 fős közösséggé nőtte ki magát, melyben közel 10 év munkám volt.

Úgy döntöttem, mindent el fogok követni azért, hogy ez a 10 év munka ne vesszen kárba, és közösségem tagjai továbbra is számíthassanak a támogatásomra, mind receptjeimmel, életmód tippjeimmel, és természetesen az elérhető árú termékeimmel.

Mindannyian tapasztaljuk a jelenlegi válsághelyzetet, az egyre nagyobb megszorításokat, a napról-napra dráguló élelmiszereket. Teljesen érthető, hogy ilyen vészes időkben hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani az egészségünket, a külsőnket, hiszen az alapvető létünk fenntartása a tét. Pedig az egészséges életmód mindenkié, és mindenkié kell, hogy legyen! 

Sajnos sokan az ezzel járó kiadásokat már nem engedhetik meg maguknak. Közösségi életmód-tanácsadóként és bloggerként számomra az összefogás egy csodás kezdet, egy jobb jövő felé. A családok, az anyák, az átlagemberek, a diétázók, ételérzékenyek támogatása. Jelenleg azonban rengeteg plusz kiadás zúdult mindenkire, így arra a döntésre jutottam, hogy elindítom “Az egészség mindenkié” elnevezésű VIP hűségprogramomat!

2022 szept. 7-tól minden, már regisztrált és újonnan regisztráló vásárlóm számára kedvezményes VIP árakat biztosítok bizonyos termékeimre!

Oldalaimon a továbbiakban is találtok rengeteg ingyenes tartalmat, sok-sok egészséges receptet, táplálkozási tippet, motivációt. Nem szeretném közösségem egyik tagjának sem letörni a szárnyait, motivációját, így bízom abban, hogy a kedvező VIP árak mellett termékeimnek továbbra is helye lesz az egészségtudatos étrendetekben!

Gyertek, fogjunk össze! Együtt könnyebb!

Regisztrálj, és iratkozz fel a hírlevélre az állandó tagsági árakért!

Ha már regisztrált vásárlóm vagy, a bejelentkezés után már automatikusan a tagsági árakat látod majd. Ha pedig még nem regisztráltál, akkor most itt a lehetőség, töltsd ki a regisztrációs ívet, és támogasd kampányom sikerét azzal, hogy feliratkozol a levelezőlistámra a további újdonságokért és az aktuális termékakciókért!

Az egészség mindenkié elnevezésű kampány során a webshopon regisztrált vásárlók egy kedvező, tagsági áron vásárolhatnak. Ezen árak 2022 szeptember 7-től visszavonásig érvényesek..

Keresés