Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kilók harca 5-8. hét (koffeinmentes)

Folytasd a valódi változáshoz vezető utat Kollár Brigitta táplálkozás tanácsadó újabb programjával és újabb szuperhatékony Kolly Fitness termékek segítségével! Szintet lépünk a kilók eltüntetésében, és az első programhoz hasonlóan finom ételek és a hétköznapokban is kivitelezhető edzésprogram mellett esünk neki az utolsó kilóknak! Újabb étrend, újabb edzésprogram és újabb kalandok várnak rád! Örülök, hogy itt vagy! Gyere, folytassuk együtt!

A csomag tartalma

Kilók harca 5-8. hét (koffeinmentes)

+
Ízesítés:
+
+
Ízesítés:
Összesen: 33.960 Ft
helyett 24.970 Ft
Kedvezmény: 26%
A csomag leírása

Nem fogsz tartós eredményt elérni koplalással, csodát ígérő villámdiétákkal! A fogyás titka a tudatosan felépített edzésterv, és a minőségi táplálkozás. Ezen alappillérek hiányában sosem fogjuk elérni vagy éppen megtartani a kívánt testsúlyt, ám bizonyos kiegészítőkkel rásegíthetünk a fogyásra, főleg ha a lassú anyagcsere miatt az nem indul be. Ebben komplexen segít a KILÓK HARCA program, amelyben a kiegészítő termékeket is úgy válogattuk össze, hogy az a legjobb időben a legjobbat tudja neked nyújtani és kihozni belőled.

 

Mi nem csak megterveztük a számodra tökéletes életmódváltó programot, hanem végig is kísérünk rajta! Soha nem maradsz egyedül, hiszen Magyarország egyik legnagyobb életmódváltó csoportja áll majd mögötted nap, mint nap, ahova ITT csatlakozhatsz.

A program nem csupán mintaétrendet tartalmaz! A KILÓK HARCA nem csupán egy snassz mintaétrend, amit bárhol utánad hajítanak! A program megtanítja Neked az életmódváltás lépéseit. Segít kialakítani a helyes táplálkozást, megismerteti veled a testmozgás szeretetét, más szavakkal: egy életre szóló egészségmegőrző hozzáállást sajátítasz el. A helytelen táplálkozási és életmódbeli szokásaid elhagyására sarkall, és rengeteg tanáccsal valamint recepttel is gazdagodsz a program végére, melyeket egyszerűen és költséghatékonyan bevezethetsz a mindennapjaidba.

A KILÓK HARCA programmal a vegyesen táplálkozó nőknek szeretnék segítséget nyújtani a megálmodott cél elérésében!
Kezdd el már holnap a KILÓK HARCA programot, hogy 4 hét múlva közelebb legyél az álmodhoz, mint valaha!

 

Mit rejt a 108 oldalas KILÓK HARCA 5-8. hét könyve?

  • Új bevásárlólistát a programhoz
  • Új 28 napra megadott mintaétrendet, amellyel 4 hét alatt akár 3-6 kg-ot is fogyhatsz egészségesen.
  • Otthoni alakformáló mozgásterv 2. részét
  • Könnyedén elkészíthető, teljes értékű, energiát adó ételeket/desszerteket.
  • Fejlődési táblázatokat
  • Motivációt

 

  

 

KOFFEINMENTES
KOFFEINES

Keresés